Bliv inspireret af vores seje virksomheder

Verra

Verra is an international standard-setting body certifying GHG reductions. Chris supports agriculture innovation methodologies with agricultural or livestock management activities. He chose Greencubator due to its sincere, accepting members and inherent hygge.

Se mere

Organismic

Organismic styrker ressourcer hos change makers, til at møde uvished og forandring. Med udgangspunkt i vores psykomotoriske faglighed, skaber vi trivsels-indsatser på individuelt, socialt og miljømæssigt plan, blandt andet i samarbejde med GreenCubator

Se mere

Kingo Wind

Jeg arbejder for Kingo Wind som nedtager og genbruger vindmølleparker. Mit job består i at udarbejde livscyklusanalyser på håndteringen af vindmøller fra nedtagning i slutningen af første livscyklus og til komponenterne bliver til nye produkter i en ny livscyklus.

Se mere

Session

Session er en online coachingplatform, der forsøger at demokratisere adgang til erhvervscoaching over hele verden. Vi flytter en masse coaching online, så man på den måde sparer transport og kan nå ud til folk, som ellers ikke ville have adgang til coaching.

Se mere

Heartwise Yoga

HeartWise Yoga hjælper dig med at holde balancen mellem kroppen, sindet og hjertet – både hjemme og på arbejde. Vi tilbyder undervisning og private/gruppesessioner i fx velvære, følelsesmæssig intelligens og personlig udvikling, samt yoga og mindfulness. Namaste

Se mere

Good Deed Consulting

Good Deed Consulting laver projekter om miljø og undervisning i udviklingslande. Ydelserne er fx interaktive online kurser og videokonferencer samt udviklingsprojekter om vand og miljø til offentlige myndigheder og danske og internationale organisationer.

Se mere

Flere virksomheder

Vi arbejder løbende på at opdatere hjemmesiden med vores nyeste beboere, men ikke alle fremgår med logo og navn.

Ava Sustain

Ava Sustain er sat i verden for at mindske det miljø- og klimamæssige fodaftryk af laboratoriearbejde. Vi tilbyder undervisning, workshops, projektstyring og konsulentydelser, og vores udgangspunkt er, at de bedste løsninger findes sammen med laboratoriets brugere.

Se mere

Sarah in the Green

Danmarks største rejseblog om naturoplevelser, der inspirerer til at opleve og værdsætte naturen og sætter fokus på rejseoplevelser i nærområdet.

Sarahinthegreen drives af Sarah Green, som også løser grafik, foto og video-opgaver for virksomheder.

Se mere

Det Gode Selskab & Co.

Sammen med andre ildsjæle og virksomheder bidrager Det Gode Selskab & Co. til en bæredygtig fremtid. Vi arbejder særligt med nye modeller for ledelse, forretningsudvikling og co-creation.

Se mere

Body Mind Awareness

Body Mind Awareness supports individuals, teams and organisations to enhance well-being for greater social impact. We do that through coaching and well-being journeys, tailored to meet your unique needs

Se mere

SC Consulting

SC Consulting specializes in providing consultancy services to purpose-driven organizations, with a focus on impact measurement and facilitation of workshops and learning processes. Clients include Oxfam, CIVICUS, GPPAC, Just Associates, and BoP Innovation Center.

Se mere