Bliv inspireret af vores seje virksomheder

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder affaldssortering, forbrug, madspild og omlægning til økologi. Vi tilbyder udviklingsprojekter, foredrag, workshops for både kommuner, virksomheder og i hjemmet.

Se mere

EviDev Consulting

EviDev Consulting hjælper internationale organisationer, NGO’er, SMV’er og fonde indenfor bæredygtig udvikling, udviklingsprojekter og disaster risk management med evidens- og databaseret strategisk udvikling, processer og program management.

Raingardens

Selvdesignede og håndbyggede plantekasser og højbede til inde og ude. Bygget af bæredygtige materialer og fremgangsmetoder.

 

Se mere

Det Bæredygtige Forsamlingshus

Arbejder for etablering af et bæredygtigt inspirations- og mødested, hvor borgere og besøgende kan få større viden om, hvordan man kan leve en mere bæredygtig hverdag.

Se mere

Learning Mission

Learning Mission er en nyetableret græsrodsbevægelse, der vil sætte læring fri ved at transformere skolesystemet og erstatte de traditionelle læringsprincipper.
Se mere

Den Dyriske Time

Den Dyriske Time er et formidlingsorgan, der fortæller om naturen og prøver at få folk til at passe på den. Det foregår via podcast, foredrag, tegninger og alt det løse, og eftersom det hele er grønt, er Greencubator ikke et helt dumt sted at have kontor.

Se mere

NGO PILOT

NGO PILOT arbejder med holistisk fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde i udlandet mellem den frivillige, projektet og lokalsamfundet. Vi vejleder, laver profil tjeks og giver forslag på bæredygtige frivillige projekter. Gennem Greencubator øger vi vores viden om bæredygtige effekter vi kan skabe.

Se mere

Sarah in the Green

Danmarks største rejseblog om naturoplevelser, der inspirerer til at opleve og værdsætte naturen og sætter fokus på rejseoplevelser i nærområdet.

Sarahinthegreen drives af Sarah Green, som også løser grafik, foto og video-opgaver for virksomheder.

Se mere

Ava Sustain

Ava Sustain er sat i verden for at mindske det miljø- og klimamæssige fodaftryk af laboratoriearbejde. Vi tilbyder undervisning, workshops, projektstyring og konsulentydelser, og vores udgangspunkt er, at de bedste løsninger findes sammen med laboratoriets brugere.

Se mere

Heartwise Yoga

HeartWise Yoga hjælper dig med at holde balancen mellem kroppen, sindet og hjertet – både hjemme og på arbejde. Vi tilbyder undervisning og private/gruppesessioner i fx velvære, følelsesmæssig intelligens og personlig udvikling, samt yoga og mindfulness. Namaste

Se mere

Bærekraft

I Bærekraft arbejder vi med at fremme det praktiske arbejde med bæredygtighed i professionelle køkkener og fødevarevirksomheder. Vi styrker individers handlekraft, fordi vi tror på, at evnen til at handle på udfordringer, er nøglen til at skabe konkret forandring.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren er en progressiv online nøddebutik, der sælger økologiske kvalitetsnødder til markedets laveste priser.

Se mere

AHA Technologies

AHA Technologies er en IT-konsulent virksomhed, hvis nuværende hovedkunde er en startup baseret i Frankfurt. Her bygges et dokumenthåndteringssystem til banker og konsulenter. Vi sidder i Greencubator i håb om at finde en ny, mere grøn, kunde gennem netværket.

Se mere

Aalund Urban Architects:

Aktiverer byrum i samskabelse med områdets brugere og relevante aktører. Gennem midlertidige og inddragende processer og installationer tester vi givne omgivelser for at finde de optimale løsninger til den fremtidige byudvikling.

 

Se mere

Nordic Waves Group

Nordic Waves arbejder med cirkulær økonomi og skaber løsninger indenfor bæredygtig forretningsudvikling med fokus på upcycling og genanvendelse af materielle ressourcer.

Se mere

Skraldejagt

Skraldejagt er en besætning af skraldepirater samlet om missionen at revolutionere danskernes forhold til skrald gennem leg og historiefortælling. Det er vores mål, at forvandle Danmark til et cirkulært og affaldsfrit land inden 2040, fordi status quo bare ikke er godt nok.

Se mere

Alternativet Kbh

Alternativet Kbh er en del af Greencubator og ønsker at lære af fællesskabet. Alternativet er DK’s grønne parti, der arbejder for at gøre Danmark til det bedste land for verden igennem en seriøs bæredygtig omstilling – både miljømæssigt, socialt og økonomisk.

Se mere

Det Gode Selskab & Co.

Sammen med andre ildsjæle og virksomheder bidrager Det Gode Selskab & Co. til en bæredygtig fremtid. Vi arbejder særligt med nye modeller for ledelse, forretningsudvikling og co-creation.

Se mere

SURF|EARS

SurfEars er ørepropper til surfing og andre vandaktiviteter. De forhindrer symptomer som “Surfers’s Ear” og infektioner med minimal indflydelse på hørelse og balance.

Se mere

Sovereign Solutions

Sovereign Solutions hjælper mindre virksomheder blive mere effektive ved at optimere deres administration. Jeg implementerer systemer og processer, som gør jeres arbejde lettere og fjerner administrationsbyrden.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere