Virksomheder

Bewild

Bewild tilbyder viden og værktøjer til handling indenfor den bæredygtige omstilling. Kunderne tælles blandt detailhandelen, private virksomheder, offentlige institutioner og NGO’er. Bewild arbejder med formidling og kommunikation – og udvikler desuden hele koncepter fra målsætning og konceptudvikling, til eksekvering, pressehåndtering og evaluering. Lene Midtgaard, der er indehaver af Bewild, er fagjournalist og har solid erfaring i at omsætte emner som kemikalier, ressourcespild og FN’s verdensmål til konkrete handlemuligheder til målgruppen.
Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren.dk er en webshop med kvalitetsnødder, -tørfrugter og superfoods, med alt fra sprøde Piemonte-hasselnødder til newzealandsk hvedegræs, som kan købes både som privatperson og virksomhed. Missionen er et 100% økologisk sortiment og en bionedbrydelig emballage.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

SURF|EARS

SurfEars er ørepropper til surfing og andre vandaktiviteter. De forhindrer symptomer som “Surfers’s Ear” og infektioner med minimal indflydelse på hørelse og balance. SurfEars er et svensk firma med base i Malmø og bruger Greencubator som et satellit-kontor, hvor Magnus arbejder de fleste dage om ugen.

Se mere

Learning Mission

Learning Mission er en nyetableret græsrodsbevægelse, der vil transformere skolesystemet ved at erstatte dets forælde læringsprincipper.
Se mere

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

Nordic Waves Group

Vi arbejder med cirkulær økonomi og skaber løsninger indenfor bæredygtig forretningsudvikling og omstilling af by specielt med fokus på
upcycling og genanvendelse af materielle ressourcer. Vi sidder i Greencubator pga. netværksmuligheder, lokation og de gode vibes.

Se mere

Marooms

Marooms er et nyt dansk interiør brand, der via smukke tekstil-collager pirrer vores børns nysgerrighed og inspirer til fantasifuld leg. Produktioner er bæredygtige og skabt i globale samarbejder.

Se mere

Mad & Miljø

Vi arbejder med bæredygtig omstilling. I boligafdelingen, i kommunerne, i virksomheder og derhjemme. Vi arbejder især med affaldssortering, forbrug, madspild og omlægning til økologi. Vi tilbyder udviklingsprojekter, foredrag, workshops osv.

Se mere

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

Heartwise Consulting

HeartWise Consulting tilbyder en kombination af skarp forretningsudviklingsstrategi og hjertecentreret personlig udvikling til dig, der gerne vil drive en virksomhed, hvor både dine økonomiske ambitioner og dine personlige visioner bliver opfyldt.

Se mere