Bliv inspireret af vores seje virksomheder

Ava Sustain

Ava Sustain er sat i verden for at mindske det miljø- og klimamæssige fodaftryk af laboratoriearbejde. Vi tilbyder undervisning, workshops, projektstyring og konsulentydelser, og vores udgangspunkt er, at de bedste løsninger findes sammen med laboratoriets brugere.

Se mere

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder affaldssortering, forbrug, madspild og omlægning til økologi. Vi tilbyder udviklingsprojekter, foredrag, workshops for både kommuner, virksomheder og i hjemmet.

Se mere

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

Se mere

Carstens Climate Consulting

Heartwise Yoga

HeartWise Yoga hjælper dig med at holde balancen mellem kroppen, sindet og hjertet – både hjemme og på arbejde. Vi tilbyder undervisning og private/gruppesessioner i fx velvære, følelsesmæssig intelligens og personlig udvikling, samt yoga og mindfulness. Namaste

Se mere

Lumuma

LUMUMA er et kreativt bureau der tilbyder filmproduktion, branding og design til formålsdrevne virksomheder og organisationer. Vi fortæller dit budskab med nærvær og nerve, så du kan skabe stærke relationer til dit publikum.

Se mere

Klimaambassaden

Klimaambassaden er CONCITOs kontaktflade med børn og unge. Visionen er at udvikle en faglig grøn rygrad, der vil bidrage til at uddanne fremtidens grønne generationer. I Klimaambassaden sættes tænketankens viden og anbefalinger i spil på skoler og gymnasier.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

SURF|EARS

SurfEars er ørepropper til surfing og andre vandaktiviteter. De forhindrer symptomer som “Surfers’s Ear” og infektioner med minimal indflydelse på hørelse og balance.

Se mere

CoronaGlobal.dk

Vi er en journalistisk platform der sætter coronakrisen i et globalt perspektiv ved at lade flerkulturelle stemmer i Danmark komme til orde. Coronakrisen viser os, at sammenhængskraft er en forudsætning for, at vi kan overleve som individer og som samfund.

Se mere

Klimate

Klimate arbejder med Carbon Capture & Storage. Vi tilbyder en markedplads for udbud og salg af Carbon Removal til markedspriser.
Vores mål er at bidrage til at indfange en andel af de 10 gigaton CO2 der årligt skal indfanges fra atmosfæren.
Se mere

NGO PILOT

NGO PILOT arbejder med holistisk fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde i udlandet mellem den frivillige, projektet og lokalsamfundet. Vi vejleder, laver profil tjeks og giver forslag på bæredygtige frivillige projekter. Gennem Greencubator øger vi vores viden om bæredygtige effekter vi kan skabe.

Se mere

Bærekraft

I Bærekraft arbejder vi med at fremme det praktiske arbejde med bæredygtighed i professionelle køkkener og fødevarevirksomheder. Vi styrker individers handlekraft, fordi vi tror på, at evnen til at handle på udfordringer, er nøglen til at skabe konkret forandring.

Se mere

Blue Venture

Se mere

Det Gode Selskab & Co.

Sammen med andre ildsjæle og virksomheder bidrager Det Gode Selskab & Co. til en bæredygtig fremtid. Vi arbejder særligt med nye modeller for ledelse, forretningsudvikling og co-creation.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren er en progressiv online nøddebutik, der sælger økologiske kvalitetsnødder til markedets laveste priser.

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

Learning Mission

Learning Mission er en nyetableret græsrodsbevægelse, der vil sætte læring fri ved at transformere skolesystemet og erstatte de traditionelle læringsprincipper.
Se mere

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

Sarah in the Green

Danmarks største rejseblog om naturoplevelser, der inspirerer til at opleve og værdsætte naturen og sætter fokus på rejseoplevelser i nærområdet.

Sarahinthegreen drives af Sarah Green, som også løser grafik, foto og video-opgaver for virksomheder.

Se mere

Nordic Waves Group

Nordic Waves arbejder med cirkulær økonomi og skaber løsninger indenfor bæredygtig forretningsudvikling med fokus på upcycling og genanvendelse af materielle ressourcer.

Se mere