Virksomheder

Marooms

Marooms er et nyt dansk interiør brand, der via smukke tekstil-collager pirrer vores børns nysgerrighed og inspirer til fantasifuld leg. Produktioner er bæredygtige og skabt i globale samarbejder.

Se mere

Search4Green

Vi har en ambition om at være det bedste webbureau for verden.
Vi hjælper bæredygtige virksomheder og virksomheder, der arbejder indenfor FN’s verdensmål, med deres online markedsføring, så den grønne omstilling til en bæredygtig og mere lige verden kan gå endnu hurtigere.
Vores passion er en bæredygtig verden, hvor der er plads til fremtidens generationer her på vores smukke og unikke klode.
Se mere

Heartwise Consulting

HeartWise Consulting tilbyder en kombination af skarp forretningsudviklingsstrategi og hjertecentreret personlig udvikling til dig, der gerne vil drive en virksomhed, hvor både dine økonomiske ambitioner og dine personlige visioner bliver opfyldt.

Se mere

Heap360

Heap360 er en platform til at håndtere frivillige på større events, festivaller, NGO’er, etc. Vi vil hjælpe med at modernisere og styrke frivillige kulturen i danmark, sammen med vores partnere.

Se mere

Kasãya

Kasãya laver effektive botaniske hudplejeprodukter med jordmineraler og urter. Deres cremer, skrubcremer og masker er fulde af næringsstoffer og genopretningsegenskaber til alle hudtyper – helt uden syntetiske konserveringsmidler.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren.dk er en webshop med kvalitetsnødder, -tørfrugter og superfoods, med alt fra sprøde Piemonte-hasselnødder til newzealandsk hvedegræs, som kan købes både som privatperson og virksomhed. Missionen er et 100% økologisk sortiment og en bionedbrydelig emballage.

Se mere

Mad & Miljø

Vi arbejder med bæredygtig omstilling. I boligafdelingen, i kommunerne, i virksomheder og derhjemme. Vi arbejder især med affaldssortering, forbrug, madspild og omlægning til økologi. Vi tilbyder udviklingsprojekter, foredrag, workshops osv.

Se mere

Dansk Vegetarisk Forening

DVF arbejder for at fremme den vegetariske dagsorden i Danmark gennem kampagner, politisk deltagelse, informations- og undervisningsmateriale, spiseklubber, foredrag, m.m.. En forening for vegetarer, veganere og alle, der støtter grøn levevis.

Se mere

Min Sundhed

MinSundhed er et spirende, nyt abonnementsbaseret univers og fællesskab, hvor ligesindede kan få ubegrænset og personlig rådgivning om fysisk, mental og social sundhed. Fyldt med viden, ny læring og støtte på vejen til et stærkt helbred.

Se mere

TROFACO

TROFACO er en social-økonomisk virksomhed, som leverer troværdig klimakompensation til private og organisationer. I samarbejde med NGO’er og bondeforeninger planter vi træer i tropiske lande til fordel for både lokalbefolkningen og klimaet, og ved hjælp af GPS-koordinater og billeder kan vores kunder følge deres træers vækst.

 

Se mere

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

NørrebroLIV

NørrebroLIV vil som lokalavis bringe folk sammen på Nørrebro ved at skabe, dyrke og passe på store som små lokale fællesskaber. De skaber nye muligheder, platforme og rum for Nørrebros 79.000 borgere og støtter udviklingen, der forener og samler livet på Nørrebro.

Se mere

Tænketanken Frej

Tænketanken Frej arbejder for et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark ved at facilitere samarbejdet mellem producenter og forbrugere. Frej formidler tværfaglig viden og mødet mellem mennesker ved events, workshops og oplæg m.m.

Se mere

Lindhardt & Film

Lindhardt & Film er et end-to-end filmproduktionsselskab ved kreativ direktør Lasse Lindhard Jensen, tidligere journalist og tv-producer i DR. Lindhardt & Film bidrager til den grønne omstilling gennem bl.a. kommunikation af bæredygtige løsninger på klimakrisen.

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

Se mere

Struktr

Struktr er et lille digitalt bureau, der skaber unikke digitale produkter og stærkt indhold. Vi udvikler og designer hjemmesider og applikationer, vi producerer indhold optimeret til de rigtige kanaler, og vi rådgiver om, hvordan virksomheder kan få succes med digital kommunikation.

Se mere

Byhøst

Byhøst er en hjemmeside med et interaktivt kort og forum, der gør det let for byboere at finde, høste og spise de afgrøder, der vokser lige ude for døren.

Se mere

Nina Bennetsen

Nina er Ph.D. studerende på Roskilde Universitet. I sin forskning undersøger hun, hvordan byer kan udvikles mere bæredygtigt med udgangspunkt i menneskers hverdagslige erfaringer og nye deltagelsesformer i byudviklingen.

TheTravelBook

The Travel Book er en danskejet rejseblog med bæredygtigt fokus. Rasmus og Karoline, som er paret bag bloggen, inspirerer med anbefalinger, photos og video til, hvordan man som rejselysten kan opdage verden på bæredygtig manér – uden at gå på kompromis med 
luksus og komfort!
Se mere

Overlap.dk

Overlap.dk arbejder med at udvikle kreative løsninger, der engagerer mennesker og skaber resultater via social innovation, frivillige fællesskaber og grafisk facilitering.

Se mere

Vild med Vilje

Foreningen Vild Med Vilje vil starte en bevægelse for alle, der vil gøre en konkret og lokal forskel for en vild, rig og mangfoldig natur i Danmark. Vild Med Vilje er et opgør med den trimmede græsplæne, der vil skabe en rigere variation i både plante- og dyreliv.

Se mere

Transition

Transition udarbejder teknisk orienterede strategier sammenholdt med undersøgelser om adfærdsbetinget energiforbrug, der skaber energibesparelser og dermed mindsker klimabelastningen.

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere