Bliv inspireret af vores seje virksomheder

Sarah in the Green

Danmarks største rejseblog om naturoplevelser, der inspirerer til at opleve og værdsætte naturen og sætter fokus på rejseoplevelser i nærområdet.

Sarahinthegreen drives af Sarah Green, som også løser grafik, foto og video-opgaver for virksomheder.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

Session

Session er en online coachingplatform, der forsøger at demokratisere adgang til erhvervscoaching over hele verden. Vi flytter en masse coaching online, så man på den måde sparer transport og kan nå ud til folk, som ellers ikke ville have adgang til coaching.

Se mere

Good Deed Consulting

Good Deed Consulting laver projekter om miljø og undervisning i udviklingslande. Ydelserne er fx interaktive online kurser og videokonferencer samt udviklingsprojekter om vand og miljø til offentlige myndigheder og danske og internationale organisationer.

Se mere

Learning Mission

Learning Mission er en nyetableret græsrodsbevægelse, der vil sætte læring fri ved at transformere skolesystemet og erstatte de traditionelle læringsprincipper.
Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren er en progressiv online nøddebutik, der sælger økologiske kvalitetsnødder til markedets laveste priser.

Se mere

Alternativet Kbh

Alternativet Kbh er en del af Greencubator og ønsker at lære af fællesskabet. Alternativet er DK’s grønne parti, der arbejder for at gøre Danmark til det bedste land for verden igennem en seriøs bæredygtig omstilling – både miljømæssigt, socialt og økonomisk.

Se mere

Skraldejagt

Skraldejagt er en besætning af skraldepirater samlet om missionen at revolutionere danskernes forhold til skrald gennem leg og historiefortælling. Det er vores mål, at forvandle Danmark til et cirkulært og affaldsfrit land inden 2040, fordi status quo bare ikke er godt nok.

Se mere

SURF|EARS

SurfEars er ørepropper til surfing og andre vandaktiviteter. De forhindrer symptomer som “Surfers’s Ear” og infektioner med minimal indflydelse på hørelse og balance.

Se mere

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder affaldssortering, forbrug, madspild og omlægning til økologi. Vi tilbyder udviklingsprojekter, foredrag, workshops for både kommuner, virksomheder og i hjemmet.

Se mere

Heartwise Yoga

HeartWise Yoga hjælper dig med at holde balancen mellem kroppen, sindet og hjertet – både hjemme og på arbejde. Vi tilbyder undervisning og private/gruppesessioner i fx velvære, følelsesmæssig intelligens og personlig udvikling, samt yoga og mindfulness. Namaste

Se mere

Ava Sustain

Ava Sustain er sat i verden for at mindske det miljø- og klimamæssige fodaftryk af laboratoriearbejde. Vi tilbyder undervisning, workshops, projektstyring og konsulentydelser, og vores udgangspunkt er, at de bedste løsninger findes sammen med laboratoriets brugere.

Se mere

Det Gode Selskab & Co.

Sammen med andre ildsjæle og virksomheder bidrager Det Gode Selskab & Co. til en bæredygtig fremtid. Vi arbejder særligt med nye modeller for ledelse, forretningsudvikling og co-creation.

Se mere

NGO PILOT

NGO PILOT arbejder med holistisk fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde i udlandet mellem den frivillige, projektet og lokalsamfundet. Vi vejleder, laver profil tjeks og giver forslag på bæredygtige frivillige projekter. Gennem Greencubator øger vi vores viden om bæredygtige effekter vi kan skabe.

Se mere

Nordic Waves Group

Nordic Waves arbejder med cirkulær økonomi og skaber løsninger indenfor bæredygtig forretningsudvikling med fokus på upcycling og genanvendelse af materielle ressourcer.

Se mere