Bliv inspireret af vores seje virksomheder

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

Se mere

Marooms

Marooms er et nyt dansk interiør brand, der via smukke tekstil-collager pirrer vores børns nysgerrighed og inspirer til fantasifuld leg. Produktioner er bæredygtige og skabt i globale samarbejder.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren er en progressiv online nøddebutik, der sælger økologiske kvalitetsnødder til markedets laveste priser.

Se mere

Lumuma

LUMUMA er et kreativt bureau der tilbyder filmproduktion, branding og design til formålsdrevne virksomheder og organisationer. Vi fortæller dit budskab med nærvær og nerve, så du kan skabe stærke relationer til dit publikum.

Se mere

Sarah in the Green

Danmarks største rejseblog om naturoplevelser, der inspirerer til at opleve og værdsætte naturen og sætter fokus på rejseoplevelser i nærområdet.

Sarahinthegreen drives af Sarah Green, som også løser grafik, foto og video-opgaver for virksomheder.

Se mere

Learning Mission

Learning Mission er en nyetableret græsrodsbevægelse, der vil sætte læring fri ved at transformere skolesystemet og erstatte de traditionelle læringsprincipper.
Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

NGO PILOT

NGO PILOT arbejder med holistisk fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde i udlandet mellem den frivillige, projektet og lokalsamfundet. Vi vejleder, laver profil tjeks og giver forslag på bæredygtige frivillige projekter, som matcher den frivilliges profil. Gennem Greencubators grønne indstilling, bliver vi hele tiden klogere på bæredygtige effekter vi kan skabe selv og i samarbejde med andre.

Se mere

SURF|EARS

SurfEars er ørepropper til surfing og andre vandaktiviteter. De forhindrer symptomer som “Surfers’s Ear” og infektioner med minimal indflydelse på hørelse og balance.

Se mere

Bewild

Bewild arbejder med formidling og kommunikation – og udvikler desuden hele koncepter fra målsætning og konceptudvikling, til eksekvering, pressehåndtering og evaluering.
Se mere

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

Hands

Hands arbejder for at udbrede betydningen af berøring og massage i pædagogisk sammenhæng for fagfolk, der arbejder med børn.

Se mere

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder affaldssortering, forbrug, madspild og omlægning til økologi. Vi tilbyder udviklingsprojekter, foredrag, workshops for både kommuner, virksomheder og i hjemmet.

Se mere

Heartwise Yoga

HeartWise Yoga hjælper dig med at holde balancen mellem kroppen, sindet og hjertet – både hjemme og på arbejde. Vi tilbyder undervisning og private/gruppesessioner i fx velvære, følelsesmæssig intelligens og personlig udvikling, samt yoga og mindfulness. Namaste

Se mere

Ava Sustain

Ava Sustain er sat i verden for at mindske det miljø- og klimamæssige fodaftryk af laboratoriearbejde. Vi tilbyder undervisning, workshops, projektstyring og konsulentydelser, og vores udgangspunkt er, at de bedste løsninger findes sammen med laboratoriets brugere.

Se mere

Det Gode Selskab & Co.

Sammen med andre ambitiøse mennesker og virksomheder skaber Det Gode Selskab & Co. bæredygtige løsninger.

DGS & Co. hjælper med alt fra rådgivning til udførelse af opgaver indenfor forandringsledelse, forretningsudvikling og community management.

Se mere

Blue Venture

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

Bærekraft

I Bærekraft arbejder vi med at fremme det praktiske arbejde med bæredygtighed i professionelle køkkener og fødevarevirksomheder. Vi styrker individers handlekraft, fordi vi tror på, at evnen til at handle på udfordringer, er nøglen til at skabe konkret forandring.

Se mere

Nordic Waves Group

Nordic Waves arbejder med cirkulær økonomi og skaber løsninger indenfor bæredygtig forretningsudvikling med fokus på upcycling og genanvendelse af materielle ressourcer.

Se mere