FREMTIDEN ER GRØN

Vi vil give alle mulighed for at bidrage til den grønne omstilling, gennem iværksætteri, fællesskaber og partnerskaber.

Vi kender værdien i fællesskaber, og vi ved, at et sundt og inspirerende arbejdsmiljø er essentielt for en bæredygtig udvikling.

Med vores kollaborative workspace, inspirerende aktiviteter, netværksarrangementer, sparringssessioner, workshops mm. arbejder vi for at skabe de bedste rammer og forudsætninger for ildsjæle, virksomheder og foreninger der ønsker at bidrage til den grønne omstilling.

 

Værdier

Fællesskab

“Happiness is only real when shared.” I fællesskab kan vi gøre en positiv forskel. Ved at bidrage med viden, kompetencer, netværk og god arbejdsmoral kan vi løfte mange af samfundets største udfordringer.

Kærlighed

Bæredygtighed kan være abstrakt. For os handler det om at starte dér, hvor man bliver glad og motiveret. På den måde skaber du de bedste forudsætninger for at gøre en forskel. Læs mere nedenfor.

Mod

Iværksætteri kræver mod, og vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden på den rejse, man begiver sig ud på som selvstændig. Vi stimulerer nysgerrigheden og lysten til at forandre.

Vores partnere

I Greencubator arbejder vi for den grønne omstilling.
Vi etablerer partnerskaber med formål om at understøtte husets virksomheder.

Bliv partner

Bæredygtig innovation

 

Fremtidens virksomheder og organisationer tilhører dem, der integrerer bæredygtighed i deres kerneforretning. Udviklingen af innovative forretningsmodeller, partnerskabsformer, produkter og services er afgørende for dette.

Men denne udvikling kommer ikke af sig selv. For at sikre en høj innovationskraft, har virksomheder brug for inspiration, netværk, sparring og ny viden til at udvikle deres forretning.

Greencubator er en innovationsplatform og et startup-økosystem, der skaber de bedste vilkår for bæredygtig innovationskraft og forretningsudvikling. Vi samler grønne iværksættere, startups og NGO’er i et kollaborativt workspace, og understøtter en særlig synergi-effekt for vores netværk. Vores daglige ledelse består af konsulenter, serie-iværksættere og forretningsudviklere, der tilbyder sparring og rådgivning til vores medlemmer.

Teamet bag

Nadim Taufiq Alawi

COMMUNITY MANAGER
nadim@greencubator.dk

Eva Duffy

HR & FRIVILLIGKOORDINATOR
eva@greencubator.dk

Daniel Espeland

CFO

Laura Aakjær Larsen

PROJEKTLEDER
laura@greencubator.dk

Berat Aykac

FORRETNINGSUDVIKLING

Simone Kruse-Christiansen

SOME MANAGER

Nikoline Borgermann

NÆRVÆR OG FACILITERING

Mads Lønnberg

GRUNDLÆGGER
mads@greencubator.dk

Stine Casparij Kondrup

CO-FOUNDER
stine@greencubator.dk

Peter Gandalf Jakobsen

BESTYRELSESMEDLEM

Sophie Bech

BESTYRELSESMEDLEM

Frederik Van Deurs

BESTYRELSESMEDLEM

Frank Lønnberg

BESTYRELSESMEDLEM

Dig?

Brænder du for at gøre en forskel? Og vil du være en del af et fællesskab, hvor mennesket kommer først, så hører vi gerne fra dig 🙂

info@greencubator.dk

Advisory Board

Bjørn Broby Glavind

Katia Dupret

Peter Løvschall

Claus Skytt

Uffe Elbæk

Huram Konjen