Greencubator er Københavns bæredygtige omdrejningspunkt, og du har nu mulighed for at holde dit arrangement, møde eller workshop i inspirerende, kreative og professionelle rammer.

Alle priser er ekskl. momsDu har mulighed for at leje et mødelokale eller lounge i Greencubator. Vi hjælper gerne med opstilling efter ønske, og assistance til opsætning af av-udstyr. Vores priser dækker lokaleleje, klargøring og oprydning. samt Internet: 150/50Mb fibernet – trådløst i alle lokaler, og AV-udstyr: Whiteboard og projektor og/eller fladskærm.

Tryk på et af billederne, for at vælge mødelokale.

Greencubators mødelokale har plads til 6 personer. Lokalet har et bord og 6 stole, samt whiteboard og mulighed for at koble sig til præsentationsskærm.
Lokalet er ideelt til lukket møder, interviews og præsentationer.
Greencubators lounge har plads til 50 personer (30 siddende). Lounge har et langt bord, hvor den ene side er en bænk, og den anden side har stole. Derudover er der et hyggeligt sofahjørne. Der er projekter og mulighed for at bruge whiteboard.
Lokalet er ideelt til workshops, arrangementer, præsentationer og receptioner.

Mødelokalerne kan bookes i tidsrummet 08:00-20:00 alle dage.

Vi tilbyder kaffe/te (15 kr. /pers.) og Nøddemix (25 kr. /pers.). Hvis du ønsker at tilkøbe tilbehør, skal du blot trykke på ikonerne.

Total pris:0 kr ekskl. moms