FREMTIDENS IVÆRKSÆTTERHUS

Greencubator er et iværksætterhus og kontorfællesskab for kreative iværksættere og NGO’er, der arbejder med bæredygtige løsninger. Vores vision er at understøtte den bæredygtige omstilling ved at fungere som katalysator og accelerator for ildsjæle og fremtidens virksomheder.

Vi er et uformelt og kollaborativt workspace, der tilbyder events, sparring, og netværk til vores beboere og medlemmer.

Tag med på rejsen og bliv en del af omstillingen!

 

 

Værdier

Fællesskab

“Happiness is only real when shared.” I fællesskab kan vi gøre en positiv forskel. Ved at bidrage med viden, kompetencer, netværk og god arbejdsmoral kan vi løfte mange af samfundets største udfordringer.

Kærlighed

Bæredygtighed kan være abstrakt. For os handler det om at starte dér, hvor man bliver glad og motiveret. På den måde skaber du de bedste forudsætninger for at gøre en forskel. Læs mere nedenfor.

Mod

Iværksætteri kræver mod, og vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden på den rejse, man begiver sig ud på som selvstændig. Vi stimulerer nysgerrigheden og lysten til at forandre.

Bæredygtig innovation

 

Fremtidens virksomheder og organisationer tilhører dem, der integrerer bæredygtighed i deres kerneforretning. Udviklingen af innovative forretningsmodeller, partnerskabsformer, produkter og services er afgørende for dette.

Men denne udvikling kommer ikke af sig selv. For at sikre en høj innovationskraft, har virksomheder brug for inspiration, netværk, sparring og ny viden til at udvikle deres forretning.

Greencubator er en innovationsplatform og et startup-økosystem, der skaber de bedste vilkår for bæredygtig innovationskraft og forretningsudvikling. Vi samler grønne iværksættere, startups og NGO’er i et kollaborativt workspace, og understøtter en særlig synergi-effekt for vores netværk. Vores daglige ledelse består af konsulenter, serie-iværksættere og forretningsudviklere, der tilbyder sparring og rådgivning til vores medlemmer.

Teamet bag

Nadim Taufiq Alawi

COMMUNITY MANAGER
nadim@greencubator.dk

Mads-Leif Lønnberg

GRUNDLÆGGER
mads@greencubator.dk

Stine Casparij Kondrup

PARTNERSKABER
stine@greencubator.dk

Rasmus Grønbech

WEB MAESTRO
mail@rasmusgronbech.dk

Mikkel M. Andersen

PROJEKTLEDER
mikkel@greencubator.dk

Sabrina Skyborg

SOCIAL MEDIA MANAGER
sabrina@greencubator.dk

Amanda Selma Hofmann Johansen

SOCIAL EVENT MANAGER
amanda@gogreendanmark.dk

Rasmus Lythcke

PHOTOGRAPHER & MUSIC MANAGER
contact@thetravelbook.world