GRØN INKUBATOR?

Greencubator er et non-profit kontorfællesskab for iværksættere, freelancere og studerende, der bestræber sig på at gøre en forskel med deres arbejde. Vores mantra er planet over profit, da vi tror at virksomheder er mere værdiskabende, hvis de er motiveret af andet end penge.

Vi tilbyder kreative kontorfaciliteter og et fællesskab, hvor idéer kan blomstre gennem dialog, netværk og god energi. Vi er forkæmpere for en revolution af iværksætteri, så endnu flere mennesker kan finde glæden i at bruge deres kompetencer til at skabe værdi for sig selv, andre og planeten.

Tag med på rejsen og bliv en del af omstillingen!

Værdier

Fællesskab

“Happiness is only real when shared.” I fællesskab kan vi gøre en positiv forskel. Ved at bidrage med viden, kompetencer, netværk og god arbejdsmoral kan vi løfte mange af samfundets største udfordringer.

Kærlighed

Bæredygtighed kan være abstrakt. For os handler det om at starte dér, hvor man bliver glad og motiveret. På den måde skaber du de bedste forudsætninger for at gøre en forskel. Læs mere nedenfor.

Mod

Iværksætteri kræver mod, og vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden på den rejse, man begiver sig ud på som selvstændig. Vi stimulerer nysgerrigheden og lysten til at forandre.

Bæredygtig innovation

I årtier har menneskeheden ødelagt flere øko-systemer, end den har skabt, og vi er nået et ødelæggende niveau ift. økonomisk ulighed, forurening, sindslidelser og udryddelse af dyrearter. Det er ikke kun bekymrende for verdens minoriteter, men for alt fremtidigt liv på kloden.

En bølge af erkendelse over klodens tilstand skyller ind over verden i øjeblikket, og vi begynder at forstå alvoren i at omstille os. For at tage del i denne omstilling, handler det for os om bevarelse af tre simple ting.

1) Os selv 2) Andet liv 3) Planeten. Du er nødt til at starte med dig selv. Hvis du har det godt, med hvad du laver og undgår stress, er dine forudsætninger for at gøre en forskel større. Når du elsker dit liv, finder du hurtigt ud af, hvor meget lettere det er at bevare sin vision. Når du har det godt med dig selv, kan du gå i gang med at skabe en forskel for andre og kloden.

Teamet bag

Nadim Taufiq Alawi

COMMUNITY MANAGER
nadim@greencubator.dk

Mads-Leif Lønnberg

INITIATIVTAGER
mads@greencubator.dk

Stine Casparij Kondrup

PARTNERSKABER
stine@greencubator.dk

Rasmus Grønbech

WEB MAESTRO
mail@rasmusgronbech.dk

Natalie Laraignou

PROJEKTLEDER
natalie@greencubator.dk

Thomas Enggaard Nielsen

REVISOR & RÅDGIVER
thomas@greencubator.dk