Virksomheder

Nøddebazaren

Nøddebazaren.dk er en webshop med kvalitetsnødder, -tørfrugter og superfoods. Vi tilbyder alt fra sprøde Piemonte-hasselnødder til newzealandsk hvedegræs, og du kan købe både som privatperson og virksomhed.
Vores mission er at have et 100 % økologisk produktsortiment og en bionedbrydelig emballage.

Se mere

Overlap.dk

Overlap.dk arbejder med at udvikle kreative løsninger, der engagerer mennesker og skaber resultater via social innovation, frivillige fællesskaber og grafisk facilitering.

Se mere

Transition

Transition udarbejder teknisk orienterede strategier sammenholdt med undersøgelser om adfærdsbetinget energiforbrug, der skaber energibesparelser og dermed mindsker klimabelastningen.

Se mere

Nina Bennetsen

Nina er Ph.D. studerende på Roskilde Universitet. I sin forskning undersøger hun, hvordan byer kan udvikles mere bæredygtigt med udgangspunkt i menneskers hverdagslige erfaringer og nye deltagelsesformer i byudviklingen.

Wilderness Gear

WildernessGear.dk er Danmarks bæredygtige butik på nettet med produkter til dit friluftsliv.

Se mere

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

 

Se mere

Ristet Rug

‘Slow food made fast’ – vi kan lave en “Black Burger” på 45 sekunder fra vores madcykler og vi vandt Bæredygtighedsprisen på Street Food Festivalen i kbh i 2017.

Se mere

Designknuden

Anton er husets grafiker og hjælper med alt inden for grafik design, såsom logo design, brochure design, produktemballage, illustrationer, mv.

Se mere

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder med konkrete veje til en mere bæredygtig hverdag. F.eks. at mindske madspildet, lægge om til mere økologi i husholdningen, reducere affaldsmængden og lære at sortere mere optimalt. Vi tilbyder workshops, oplæg, events og meget mere.

Se mere

Knæk Afgiften

Knæk Afgiften er en landsdækkende kampagne for sundere fødevareregler i Danmark. Hjælp os med at knække den forældede og sundhedsfjendske nøddeafgift, som vi er det eneste land i verden der har.

Se mere

Healing Island

Byhøst

Byhøst er en hjemmeside med et interaktivt kort og forum, der gør det let for byboere at finde, høste og spise de afgrøder, der vokser lige ude for døren.

Se mere

Heap360

Heap360 er en platform til at håndtere frivillige på større events, festivaller, NGO’er, etc. Vi vil hjælpe med at modernisere og styrke frivillige kulturen i danmark, sammen med vores partnere.

Se mere

Dansk Vegetarisk Forening

DVF arbejder for at fremme den vegetariske dagsorden i Danmark gennem kampagner, politisk deltagelse, informations- og undervisningsmateriale, spiseklubber, foredrag, m.m.. Vi er en forening for vegetarer, veganere og alle dem, der støtter grøn levevis.

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

Heartwise Consulting

HeartWise Consulting tilbyder en kombination af skarp forretningsudviklingsstrategi og hjertecentreret personlig udvikling til dig, der gerne vil drive en virksomhed, hvor både dine økonomiske ambitioner og dine personlige visioner bliver opfyldt.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

Frida Gregersen Photography

For Frida handler fotografi om at være til stede og indfange den energi i mit arbejde.
Mit udgangspunkt er dog i alle sammenhænge, at være tro overfor den verden vi lever i – og derfor arbejde for større balance og mere nærvær.

Se mere