Virksomheder

Kasãya

Kasãya laver effektive botaniske hudplejeprodukter med jordmineraler og urter. Deres cremer, skrubcremer og masker er fulde af næringsstoffer og genopretningsegenskaber til alle hudtyper – helt uden syntetiske konserveringsmidler.

Se mere

Transition

Transition udarbejder teknisk orienterede strategier sammenholdt med undersøgelser om adfærdsbetinget energiforbrug, der skaber energibesparelser og dermed mindsker klimabelastningen.

Se mere

Vild med Vilje

Foreningen Vild Med Vilje vil starte en bevægelse for alle, der vil gøre en konkret og lokal forskel for en vild, rig og mangfoldig natur i Danmark. Vild Med Vilje er et opgør med den trimmede græsplæne, der vil skabe en rigere variation i både plante- og dyreliv.

Se mere

Lindhardt & Film

Lindhardt & Film er et end-to-end filmproduktionsselskab ved kreativ direktør Lasse Lindhard Jensen, tidligere journalist og tv-producer i DR. Lindhardt & Film bidrager til den grønne omstilling gennem bl.a. kommunikation af bæredygtige løsninger på klimakrisen.

Dansk Vegetarisk Forening

DVF arbejder for at fremme den vegetariske dagsorden i Danmark gennem kampagner, politisk deltagelse, informations- og undervisningsmateriale, spiseklubber, foredrag, m.m.. En forening for vegetarer, veganere og alle, der støtter grøn levevis.

Se mere

Min Sundhed

MinSundhed er et spirende, nyt abonnementsbaseret univers og fællesskab, hvor ligesindede kan få ubegrænset og personlig rådgivning om fysisk, mental og social sundhed. Fyldt med viden, ny læring og støtte på vejen til et stærkt helbred.

Se mere

Healing Island

Healing Island forhandler den legendariske ikariahonning. Den naturlige honning er rå, ufiltreret, uopvarmet og flydende, udvundet fra bier på øen Ikaria i det græske Ø hav, også kaldet Healing Island.

Se mere

Byhøst

Byhøst er en hjemmeside med et interaktivt kort og forum, der gør det let for byboere at finde, høste og spise de afgrøder, der vokser lige ude for døren.

Se mere

Overlap.dk

Overlap.dk arbejder med at udvikle kreative løsninger, der engagerer mennesker og skaber resultater via social innovation, frivillige fællesskaber og grafisk facilitering.

Se mere

Heap360

Heap360 er en platform til at håndtere frivillige på større events, festivaller, NGO’er, etc. Vi vil hjælpe med at modernisere og styrke frivillige kulturen i danmark, sammen med vores partnere.

Se mere

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

Se mere

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder med konkrete veje til en mere bæredygtig hverdag. F.eks. at mindske madspildet, lægge om til mere økologi i husholdningen, reducere affaldsmængden og lære at sortere mere optimalt. Vi tilbyder workshops, oplæg, events og meget mere.

Se mere

Nina Bennetsen

Nina er Ph.D. studerende på Roskilde Universitet. I sin forskning undersøger hun, hvordan byer kan udvikles mere bæredygtigt med udgangspunkt i menneskers hverdagslige erfaringer og nye deltagelsesformer i byudviklingen.

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

Tænketanken Frej

Tænketanken Frej arbejder for et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark ved at facilitere samarbejdet mellem producenter og forbrugere. Frej formidler tværfaglig viden og mødet mellem mennesker ved events, workshops og oplæg m.m.

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

NørrebroLIV

NørrebroLIV vil som lokalavis bringe folk sammen på Nørrebro ved at skabe, dyrke og passe på store som små lokale fællesskaber. De skaber nye muligheder, platforme og rum for Nørrebros 79.000 borgere og støtter udviklingen, der forener og samler livet på Nørrebro.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

Heartwise Consulting

HeartWise Consulting tilbyder en kombination af skarp forretningsudviklingsstrategi og hjertecentreret personlig udvikling til dig, der gerne vil drive en virksomhed, hvor både dine økonomiske ambitioner og dine personlige visioner bliver opfyldt.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren.dk er en webshop med kvalitetsnødder, -tørfrugter og superfoods, med alt fra sprøde Piemonte-hasselnødder til newzealandsk hvedegræs, som kan købes både som privatperson og virksomhed. Missionen er et 100% økologisk sortiment og en bionedbrydelig emballage.

Se mere