Tanken bag Greencubator

Greencubator er et iværksætterhus for grønne entreprenører, start-ups og ildsjæle, der ønsker at drive virksomhed på et bæredygtigt grundlag. Vi tilbyder professionelle kontorfaciliteter og skaber i fællesskab et mentalt rum, hvor ideer kan gro og styrkes i kraft af de partnerskaber, der vokser ud af vores fælles vision om en grønnere fremtid.

Greencubator kan blive starten på en revolution af dansk iværksætteri, som på sigt vil smitte af på de internationale iværksættermiljøer.

Tag med på rejsen og bliv en del af omstillingen!

Værdier

Fællesskab

I fællesskab kan vi gøre en positiv forskel. Ved at bidrage med viden, kompetencer, netværk og god arbejdsmoral kan vi løfte mange af samfundets største udfordringer.

Kærlighed

Bæredygtighed kan være abstrakt. For os handler det om at starte dér, hvor man bliver glad og motiveret, for så har du mere overskud og glæde ved at gøre en forskel for andre.

Mod

Iværksætteri kræver mod, og vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden på den rejse man begiver sig ud på som selvstændig. Vi ønsker at stimulere nysgerrighed og lysten til at forandre.

Bæredygtig innovation

Greencubator har et ansvar for at skabe et sundt iværksættermiljø, der er bygget op omkring fællesskab, mangfoldighed og diversitet.
Vi ønsker at inspirere virksomheder til at tænke bæredygtighed ind i virksomhedens DNA, og hjælpe med at formidle de gode historier til inspiration for andre.

For os starter en bæredygtig virksomhed dér, hvor man som iværksætter har det godt og er motiveret. Har du mod og god karma, har du også mere overskud til at gøre en positiv forskel for andre.
Ved konstant at stille spørgsmål ved status quo, kan vi i fællesskab skabe bæredygtig innovation.
Greencubator ønsker at stimulere nysgerrigheden og lysten til at forandre og forbedre.

Teamet bag

Greencubator startede i 2015 af (fra ventre) Frederik, Stine og Mads med ambitionerne om at skabe de bedste rammer for iværksættere og ildsjæle, der ønsker at arbejde for en bæredygtig omstilling.

Med tiden er Greencubator vokset fra at være et kontorfællesskab til at være et stort community –  et netværk og en platform – lokalt forankret og digitalt skaleret – der samler folk på tværs af siloer og skaber synergier gennem partnerskaber.