Tanken bag Greencubator

Greencubator ønsker at være platform og omdrejningspunkt for start-ups og mindre virksomheder, der arbejder for at gøre en bæredygtig forskel.
Vi vil med inspirerende, faglige og professionelle rammer skabe de bedste faciliteter for at iværksættere ser fordelene ved at drive en bæredygtig virksomhed.

Vi håber, at Greencubator bliver startskuddet til en revolution af dansk iværksætteri, som på sigt kan smitte af på de internationale iværksættermiljøer. Vi håber, at I vil tage med på denne rejse og være en del af omstillingen.
Med kreative og passionerede mennesker – og i fællesskab – kan vi rykke langt.

Værdier

Fællesskab

I fællesskab kan vi gøre en positiv forskel. Ved at bidrage med viden, kompetencer, netværk og god arbejdsmoral kan vi løfte mange af samfundets største udfordringer.

Kærlighed

Bæredygtighed kan være abstrakt. For os handler det om at starte dér, hvor man bliver glad og motiveret, for så har du mere overskud og glæde ved at gøre en forskel for andre.

Mod

Iværksætteri kræver mod, og vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden på den rejse man begiver sig ud på som selvstændig. Vi ønsker at stimulere nysgerrighed og lysten til at forandre.

Bæredygtig innovation

Greencubator har et ansvar for at skabe et sundt iværksættermiljø, der er bygget op omkring fællesskab, mangfoldighed og diversitet.
Vi ønsker at inspirere virksomheder til at tænke bæredygtighed ind i virksomhedens DNA, og hjælpe med at formidle de gode historier til inspiration for andre.

For os starter en bæredygtig virksomhed dér, hvor man som iværksætter har det godt og er motiveret. Har du mod og god karma, har du også mere overskud til at gøre en positiv forskel for andre.
Ved konstant at stille spørgsmål ved status quo, kan vi i fællesskab skabe bæredygtig innovation.
Greencubator ønsker at stimulere nysgerrigheden og lysten til at forandre og forbedre.

Teamet bag...

Greencubator startede i 2015 af Mads, Stine og Frederik med ambitionerne om at skabe de bedste rammer for iværksættere, der ønsker at gøre en bæredygtig forskel.