Samarbejdspartnere

Væksthuset

Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder opstartssparring til husets virksomheder indenfor bl.a. forretningsudvikling.

Se mere

Connect Denmark

Connect Denmark tilbyder sparring til husets iværksættere samt små virksomheder. Læs mere om de forskellige sparring, træning og rådgivningstilbud.

Se mere

Anton Knud Fridell

Anton er husets grafiker og hjælper med alt inden for grafik design, såsom logo design, brochure design, produktemballage, illustrationer, mv.

Se mere

Thomas Enggaard

Thomas tilbyder sparring til iværksættere og mindre virksomheder. Han klarer regnskabet og administrationen og giver den sparring, der sikrer at idéskaberen kan have fokus på virksomhedens succes.

Se mere

Michael Ro Mejer

Michael tilbyder juridisk hjælp inden for bl.a. stiftelse af selskaber, holdingstrukturer, ejeraftaler, kontrakter, forretningsbetingelser, regnskab, skat og moms.

Se mere

Vil du være med?

Har du lyst til at hjælpe virksomheder med at starte og udvikle deres virksomhed, eller har andre relevante kompetencer, der gavner husets beboere, så kontakt os på
info@greencubator.dk

Se mere

Advisory board

Tobias Lau

Charline Skovgaard

Nilas Bay-Foged

Michael Stausholm

Michael Moncur

Bjarke Finlov

Virksomheder

Designknuden

Anton er husets grafiker og hjælper med alt inden for grafik design, såsom logo design, brochure design, produktemballage, illustrationer, mv.

Se mere

Mad & Miljø

Mad & Miljø arbejder med konkrete veje til en mere bæredygtig hverdag. F.eks. at mindske madspildet, lægge om til mere økologi i husholdningen, reducere affaldsmængden og lære at sortere mere optimalt. Vi tilbyder workshops, oplæg, events og meget mere.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren.dk er en webshop med kvalitetsnødder, -tørfrugter og superfoods. Vi tilbyder alt fra sprøde Piemonte-hasselnødder til newzealandsk hvedegræs, og du kan købe både som privatperson og virksomhed.
Vores mission er at have et 100 % økologisk produktsortiment og en bionedbrydelig emballage.

Se mere

Dansk Vegetarisk Forening

DVF arbejder for at fremme den vegetariske dagsorden i Danmark gennem kampagner, politisk deltagelse, informations- og undervisningsmateriale, spiseklubber, foredrag, m.m.. Vi er en forening for vegetarer, veganere og alle dem, der støtter grøn levevis.

Se mere

Byhøst

Byhøst er en hjemmeside med et interaktivt kort og forum, der gør det let for byboere at finde, høste og spise de afgrøder, der vokser lige ude for døren.

Se mere

Intugreen

Intugreen skaber Digitale Sansehaver i naturen omkring dig. Intugreen App aktiverer digitale hotspots og dig mulighed for at rejse mellem den virkelige og virtuelle verden.

Se mere

Heap360

Heap360 er en platform til at håndtere frivillige på større events, festivaller, NGO’er, etc. Vi vil hjælpe med at modernisere og styrke frivillige kulturen i danmark, sammen med vores partnere.

Se mere

Heartwise Consulting

HeartWise Consulting tilbyder en kombination af skarp forretningsudviklingsstrategi og hjertecentreret personlig udvikling til dig, der gerne vil drive en virksomhed, hvor både dine økonomiske ambitioner og dine personlige visioner bliver opfyldt.

Se mere

Healing Island

Sustain Daily

Sustain Daily er en platform for alle som vil leve mere bæredygtigt! Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

 

Se mere

Knæk Afgiften

Knæk Afgiften er en landsdækkende kampagne for sundere fødevareregler i Danmark. Hjælp os med at knække den forældede og sundhedsfjendske nøddeafgift, som vi er det eneste land i verden der har.

Se mere

Envice

Envice arbejder med formidling, projekter og fundraising indenfor miljø og bæredygtig udvikling, bl.a. undervisningsmaterialer om landbrug, fødevarer, produktværdikæder og bæredygtigt byggeri.

Se mere

Nina Bennetsen

Nina er Ph.D. studerende på Roskilde Universitet. I sin forskning undersøger hun, hvordan byer kan udvikles mere bæredygtigt med udgangspunkt i menneskers hverdagslige erfaringer og nye deltagelsesformer i byudviklingen.

Ristet Rug

‘Slow food made fast’ – vi kan lave en “Black Burger” på 45 sekunder fra vores madcykler og vi vandt Bæredygtighedsprisen på Street Food Festivalen i kbh i 2017.

Se mere

Transition

Transition udarbejder teknisk orienterede strategier sammenholdt med undersøgelser om adfærdsbetinget energiforbrug, der skaber energibesparelser og dermed mindsker klimabelastningen.

Se mere

Wilderness Gear

WildernessGear.dk er Danmarks bæredygtige butik på nettet med produkter til dit friluftsliv.

Se mere

GoGreen Danmark

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. Vi arrangerer guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves.

Se mere

Overlap.dk

Overlap.dk arbejder med at udvikle kreative løsninger, der engagerer mennesker og skaber resultater via social innovation, frivillige fællesskaber og grafisk facilitering.

Se mere

Frida Gregersen Photography

For Frida handler fotografi om at være til stede og indfange den energi i mit arbejde.
Mit udgangspunkt er dog i alle sammenhænge, at være tro overfor den verden vi lever i – og derfor arbejde for større balance og mere nærvær.

Se mere

Partnere

Mini Garden

Mini Garden har beklædt vores kontorlokale med flotte lodrette plantekasser. Den grønne væg er både smuk og giver et bedre indeklima.

 

Se mere

Tuborg Rå

Tuborg Rå leverer kolde, økologiske øl til vores arrangementer.

Se mere

Alternativet

Alternativets politiske leder, Uffe Elbæk, er Greencubators ambassadør.

Se mere

Green Tech Challenge

Green Tech Challenge er en årlig konkurrence for bæredygtige tech-virksomheder. En af kategorierne er ‘Greencubator Rising Star’, og her får vinderne 3 måneder gratis i Greencubator på Nørrebro inkl. netværksudvikling, Advisory Board og sparring.

Se mere

Andelskassen Merkur

Andelskassen Merkur driver bankvirksomhed ud fra den grundopfattelse, at verden er en sammenhængende helhed. Derfor finansierer de virksomheder og institutioner, der på den ene eller anden måde arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling.

Se mere

Omstilling Nu

Omstilling Nu er et netværk og en projektplatform der arbejder på at skabe en bæredygtig omstilling af vores samfund. Dette kræver handling, nytænkning og ikke mindst en fælles indsats fra både politisk og folkelig side. Greencubator og Omstilling Nu samarbejder om vores månedlige fredagscaféer.

Se mere

Vil du være partner?

Har du lyst til at lave et samarbejde med Greencubator, så skriv til os på info@greencubator.dk